Route

Route

1: komende van de A1: 
Afslag Soest/Baarn Noord: 
Volg de borden naar Soest, na twee rotondes, rechts afslaan richting Hilversum. U rijdt dan op de Hilversumsestraatweg. Eerste afslag links en direct rechts het fietspad op (bestemmingsverkeer). Ter hoogte van de bushalte (lijn 70) is de entree van no.7. Aan het eind van de oprijlaan bevindt zich de TOGA-kliniek met parkeren naast de deur.

2: komende van de A27: 
Afslag Hilversum: 
Volg de borden naar Baarn. Alsmaar rechtdoor tot u het kasteel "de Hooge Vuursche" en restaurant "Vuur" aan uw linkerkant passeert. Daarna bij de eerste kruising naar rechts (Zevenlindenweg) en direct weer rechts het fietspad op (bestemmingsverkeer). Ter hoogte van de bushalte (lijn 70) is de entree van no.7. Aan het eind van de oprijlaan bevindt zich de TOGA-kliniek met parkeren naast de deur. 

3: komende via Lage Vuursche: 
Na vanaf de Maartensdijkseweg/Embranchemenstweg Lage Vuursche doorgereden te hebben neemt u richting Baarn (Hilversumsestraatweg) tot u het kasteel, "de Hooge Vuursche" en restaurant "Vuur" aan uw linkerkant passeert. Daarna bij de eerste kruising naar rechts (Zevenlindenweg) en direct weer rechts het fietspad op (bestemmingsverkeer). Ter hoogte van de bushalte (lijn 70) is de entree van no.7. Aan het eind van de oprijlaan bevindt zich de TOGA-kliniek met parkeren naast de deur. 

4. Bus lijndienst van Hilversum naar Amersfoort (Lijn 70) 
Buslijn 70 vanaf Hilversum Centraal Station richting Amersfoort stopt tweemaal per uur voor de deur.
Bushalte Kasteel de Hooge Vuursche (voorheen bushalte Roskam).

 

 Contact